Interreg NEXT Akdeniz Havzasında Sınır Ötesi İş Birliği Programı Teklif Çağrısı Hakkında

Değerli Akademisyenlerimiz,

Interreg NEXT Akdeniz Havzasında Sınır Ötesi İş Birliği Programı Teklif Çağrısına yönelik Ofisimiz tarafından Üniversitemiz akademik personeline gönderilen ankete verilen cevaplar neticesinde aşağıdaki öncelik alanlarında koordinatör kurum olarak proje başvurusu planlandığı belirlenmiştir.

*24.04.2024 tarihi itibariyle güncel veriler listelenmiştir. Anket sonuçlarındaki değişikliğe bağlı olarak sayılar tarafımızdan güncellenecektir.

Program Rehberinin 4.4 bölümünde ‘Her proje önerisi yalnızca 1 Özel Hedefe ve 1 müdahale alanına yönelik olabilir. Bir kurum her bir Özel Hedef (9) altında yalnızca bir kez Ana Yararlanıcı olarak başvurabilir. Aynı Ana Yararlanıcı en fazla 2 projede hibe desteği almaya hak kazanır. (en yüksek puan alanlar). Ortak olarak katılım konusunda bir sınırlama yoktur. İştirakçi ortak (associate partner)-coğrafi sınır ve sayı sınırı yoktur' ibaresi yer almaktadır.

İlgili Programa başvuru yapacak akademik personelimizin listedeki bilgiler ışığında hazırlıklarını yapmaları faydalı olacaktır.

Interreg NEXT Akdeniz Havzasında Sınır Ötesi İş Birliği Programı Teklif Çağrısı son başvuru 30 Nisan 2024 saat 13.00 (CET) olup; Program Rehberine buradan ulaşılabilmektedir.

Ankete katılmak için tıklayınız.

Eklenme tarihi: 5.04.2024 11:13:21
Son güncelleme: 25.04.2024 11:44:57