Fulbright Meslek Yüksekokulu Öğrenim Bursu Başvuruları Açıldı

Fulbright Meslek Yüksekokulu Öğrenim Bursu başvuruları açıldı. Burs kapsamında Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı, 2024-2025 akademik yılında ABD’de eğitim almak isteyen meslek yüksekokulu öğrencilerine bir akademik yıl boyunca eğitim bursu sağlayacaktır.

Meslek Yüksekokulu Öğrenim Bursu kapsamında ABD’ye giden katılımcıların kendi alanlarındaki teknik bilgilerini, liderlik becerilerini ve İngilizce yeterliklerini geliştirmeleri amaçlanmaktadır. Program aynı zamanda profesyonel staj, alan çalışması ve toplumla etkileşim imkanı tanımaktadır. Program bitiminde diploma alınmayacak olup bursiyerlere katılım sertifikası sağlanacaktır.

Meslek Yüksekokulu Öğrenim Bursu, okul ve yaşam masraflarını, burs süresince sağlık sigortasını, kültürel faaliyetleri ve ABD’ye gidiş-dönüş uçak bileti ücretini kapsamaktadır.

Son Başvuru Tarihi: 06 Aralık 2023

Detaylı bilgi ve başvuru için: https://fulbright.org.tr/burs/8/Meslek-Y%C3%BCksekokulu-%C3%96%C4%9Frenim-Bursu

Başarı dileklerimizle.

Akdeniz  Üniversitesi