Erasmus+ Mevlana Değişim Programı Yabancı Dil Sınavı Salon Bilgileri

• 22 Şubat 2020 saat 10:00'da yapılacak olan Erasmus+ Mevlana Değişim Programı Yabancı Dil Sınavı salon bilgileri için tıklayınız .

Uluslararası Değişim Programları Yabancı Dil Sınavı 22 Şubat 2020 Cumartesi günü saat 10.00’da yapılacaktır. Sınav süresi her bir oturum için 75 dakikadır. İki dilden sınava girecek adayların 1. Oturumlarını tamamladıktan sonra sınav salonlarını terketmeyeceklerdir.

Sınava girecek olan öğrencilerimizin saat 09.30’da sınav salonunda bulunmaları gerekmektedir. Saat 10.00’dan sonra sınava öğrenci alınmayacaktır. Sınava girecek adayların kalem ve silgilerini kendilerinin getirmesi gerekmektedir.

Öğrenciler, sınava girebilmek için aşağıda belirtilen geçerli kimlik belgelerinden en az bir tanesini yanlarında bulundurmak zorundadırlar:

1. Akdeniz Üniversitesi Öğrenci / Personel Kimlik Kartı,

2. Üzerinde TC Kimlik Numarası ve Soğuk Damgalı Fotoğraf bulunan Nüfus Cüzdanı

3. Nüfus Kimlik Kartı

4. Fotoğraflı, ıslak imzalı ve mühürlü Geçici Kimlik Belgesi (Fotokopisi kabul edilmeyecek)

5. Süresi Geçerli Pasaport

6. Sürücü Belgesi

7. KKTC Kimlik Kartı

8. Pembe/Mavi Kart

9. İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi tarafından verilen süresi geçerli 'Geçici Koruma Kimlik Belgesi' (Suriye Uyruklular için) (Fotokopisi kabul edilmeyecek)

10. İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi tarafından verilen süresi geçerli ‘Uluslararası Koruma Statü Sahibi Kimlik Belgesi’ (Fotokopisi kabul edilmeyecek)

Eklenme tarihi: 4.03.2024 13:40:13