Erasmus+ hareketliliklerine dair bilgilendirme (15.06.2020)

Değerli Öğrencilerimiz,

Tüm dünyayı olumsuz bir biçimde etkilemeye devam eden COVID-19 salgınının Erasmus hareketliğine ilişkin etkileri devam etmektedir. Akdeniz Üniversitesi olarak AB komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı işbirliği ile yapılan çalışmalarımız devam etmektedir. Avrupa Komisyonu, Pandemi nedeniyle alınan önlemlerin 2020 güz dönemindeki öğrenci öğrenim ve staj hareketliliklerini de etkileme ihtimaline yönelik olarak geçici bir tedbir mahiyetinde hareketliliklerin fiziksel olarak başlayamaması durumunda çevrimiçi başlayabilmesine onay vermiştir. Bu bağlamda Erasmus Koordinatörlüğü olarak ortak üniversitelerle süreç hakkında görüşmelerimiz devam etmektedir.

Süreç hakkında alınacak kararlar ve güncellemeler için web sayfamızda yer alan duyuruları lütfen takipte kalın.

Eklenme tarihi: 16.01.2024 09:18:49
Son güncelleme: 16.01.2024 09:18:49