Depremzede Öğrenciler İçin Almanya’da Burs Duyurusu

Farklı ülkelerden üniversite ve yüksek öğretim kurumlarını ortak yüksek öğretim platformunda buluşturan Küresel Üniversite Sistemi (GUS-Global University System) isimli kurumun Almanya temsilciliği [GUS Germany GmbH (GGG)] Almanya bünyesindeki Avrupa Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (University of Europe for Applied Sciences-UE), Berlin İşletme ve İnovasyon Okulu (Berlin School of Business and Innovation-BSBI) ve GISMA Uygulamaları Bilimler Üniversitesi’nin-GISMA, ülkemizde ve Suriye’de meydana gelen depremden etkilenen öğrencilere 2023-2024 akademik yılı için burs vereceğinin belirtildiği bildirilmektedir.

Söz konusu bursa ve başvuru şartlarına dair detaylı bilgiye https://www.ue-germany.com/study-with-us/fees-and-finance/ue-scholarships bağlantı adresinden ulaşılabilmekte olup, başvuru bu adres üzerinden yapılabilmektedir.

2023-2024 kış dönemi için son başvuru tarihi 1 Mayıs 2023, 2024 yaz dönemi için son başvuru tarihi ise 1 Aralık 2023 olarak ilan edilmiştir.

Konu ilgililere duyurulmaktadır.

Başarı dileklerimizle.