DAAD Helmut Schmidt Eğitim Bursu Başvuru Çağrısı Yayınlandı!

Helmut-Schmidt-Programı ile DAAD, gelişmekte olan ve gelişmekte olan ülkelerde iyi yönetişim ve sivil toplum yapılarının desteklenmesine katkıda bulunmaya çalışmaktadır.

Gelişmekte olan ve gelişmekte olan ülkelerden mezunlar (lisans veya dengi), iyi niteliklere sahip bir ilk üniversite derecesi ve ortalamanın üzerinde Sosyal ve Siyasal Bilimler, Hukuk, Ekonomi, Kamu Politikası ve Yönetimi alanlarında notlar

anavatanlarının/bölgelerinin sosyal, politik ve ekonomik gelişimine aktif olarak katkıda bulunmaya istekli programla ilgili pratik deneyim kazanmış olanlar (mesleki deneyim, stajyerlik, politik/sosyal bağlılık)

Son başvuru tarihi: 31.12.2023

Detaylı bilgi için tıklayınız: https://www2.daad.de/deutschland/stipendium/datenbank/en/21148-scholarship-database/?detail=50026397