British Council Birleşik Krallık Bilimde Kadın Bursları 2023-2024

British Council, dünyadaki kadınların yararlanması amacıyla Birleşik Krallık üniversitesiyle üç yıl önce ortaklaşa başlattığı burs programı finansal desteğe ihtiyaç duyan ve gelecek nesillere STEM'de kariyer yapma konusunda ilham vermek isteyen ve STEM alanında geçmişe sahip tüm kadın öğrencileri bu bursa başvurmaya davet ediyor.

Bilim, teknoloji, mühendislik veya matematik programında yüksek lisans okumak veya erken akademik kariyer yapmak isteyen kadın öğrenciler bu tam bursa başvuru yapabilirler.

University of Warwick tarafından beş burs verilmektedir. Ayrıca University of St Andrews ve Cranfield University tarafından Türkiye başta olmak üzere Avrupa ve Balkanlar bölgesinde seçili ülkelerden kadın öğrencilerin başvurusuna açık beşer adet burs bulunmaktadır.

Bursların son başvuru tarihi Mart ve Mayıs ayları olarak üniversiteden üniversiteye değişmektedir: Detaylı bilgiler için British Council web sitesini ziyaret edebilirsiniz. https://www.britishcouncil.org.tr/study-uk/scholarships-women-stem?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=cehighereducation-postgraduates-studyuk-we-tr

Burs veren üniversiteleri yakından tanımak ve başvuru koşullarını öğrenmek için web seminerlerine katılabilirsiniz.

Eklenme tarihi: 6.03.2023 11:29:05
Son güncelleme: 6.03.2023 13:01:33