ASOS Akdeniz Üniversitesi Sınav Otomasyon Sistemi’nden Erasmus+ Yabancı Dil Sınavına Girecek Öğrencilerin Dikkatine

YÖK’ün kararına binaen ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle yükseköğretim kurumlarında eğitim öğretimin bir çok bölümde uzaktan eğitim aracılığıyla yapılmasına karar verilmiştir. Bu nedenle, Akdeniz Üniversitesi Erasmus+ Yabancı Dil Sınavının da online yapılması kararlaştırılmıştır. Ancak Erasmus Yabancı Dil Sınavına başvuruda bulunan ve deprem felaketi nedeniyle sınava teknik imkânsızlıklardan dolayı giremeyen öğrencilerin Erasmus+ Yabancı Dil Telafi Sınavı kampüste, bilgisayar ortamında yüz yüze ileri bir tarihte yapılacaktır.

Sınava girebilecek diğer öğrencilerimiz için ASOS ve MS TEAMS hesaplarına sınavları tanımlanmış olup kurumsal mail (…@ogr.akdeniz.edu.tr) adresleriyle giriş yapıp kontrol etmeleri gerekmektedir.

Sınav tanımı yapılmamış öğrencilerimiz ve sınava ilişkin tüm konularla ilgili  degisimsinav@akdeniz.edu.tr adresine 10 Mart 2023 saat 17.00’e kadar mail atmaları gerekmektedir.

Eklenme tarihi: 9.03.2023 15:09:46
Son güncelleme: 27.03.2023 13:55:07