2024 Dönemi KA131 Projesi Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Feragat ve İtiraz Sonrası Sonuç Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz,

2024 Dönemi KA 131 Projesi Öğrenci Öğrenim ve Staj hareketliliği başvuru sonuçları kapsamında feragat ve itiraz talepleri alınmıştır. Erasmus+ Öğrenim ve Staj hareketliliğinden kabul hibeli olarak yararlanmaya hak kazanıp hakkından feragat etmek isteyen öğrencilerin feragat dilekçelerini 07 Temmuz 2024 saat 17:00’ye kadar  Erasmus başvuru sistemine (https://erasmusbasvuru.ua.gov.tr) sistemine yüklemeleri istenmiştir. Sonuçlarla ilgili itiraz dilekçelerinin 07 Temmuz 2024 saat 17:00’ye kadar erasmus@akdeniz.edu.tr adresine mail atılması gerektiği belirtilmiştir. Feragat ve itiraz talepleri alındıktan sonra sonuç listesinde değişiklik söz konusu olmuştur. Feragat eden öğrencinin yerine Yedek listede olan öğrencilerden yerleştirilme işlemi gerçekleştirilmiştir.

Erasmus+ Programı 2024 Yılı KA 131 Projesi Öğrenci Hareketliliği yerleştirme sonuçları  feragat ve itiraz taleplerinin değerlendirilmesi neticesinde listeler güncellenerek aşağıda yer almaktadır.

Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Öğrenci Listesi

Erasmus+ Staj Hareketliliği Öğrenci Listesi

HİBESİZ YARARLANMA

• Yedek listede yer alan ve hareketliliklerini hibesiz olarak gerçekleştirmek isteyen öğrenciler 30 Temmuz 2024 saat 17.00’e kadar erasmus@akdeniz.edu.tr adresine taleplerini “HİBESİZ” konu başlığı atarak mail atmaları gerekmektedir.
  • Öğrenim Hareketliliği kapsamında; yedek listede yer alan öğrenciler anlaşma kontenjanlarının uygun olması, karşı kurumun kabul etmesi ve Koordinatörlüğümüz tarafından onaylanması durumunda Erasmus+ Hareketliliği Programından hibesizolarak da yararlanabilir.
  • Staj Hareketliliği kapsamında; yedek listede yer alan öğrenciler Erasmus+ Hareketliliği Programından hibesizolarak da yararlanabilir.

NOT: Yedek listedeki öğrencilerin hibelendirilmesi söz konusu olması halinde yedek listedeki öğrenciler arasında puan üstünlüğüne göre (en yüksek puana sahip öğrenci) önceliklendirme yapılacaktır.

Eklenme tarihi: 9.07.2024 11:37:44
Son güncelleme: 10.07.2024 11:28:17