2023 Proje Dönemi Erasmus+ KA131 Öğrenci Hareketliliğine Başvuracak Öğrencilerin Dikkatine!

Değerli Öğrencilerimiz,

“Türkiye ile Avrupa Komisyonu arasında 2023 Yılı Katkı Anlaşması henüz imzalanmamıştır. Bu nedenle, Erasmus+ öğrenci hareketliliği kapsamında yapmış olduğunuz başvuru sonucunda hareketliliğe hibeli ya da hibesiz olarak seçilmeniz kazanılmış bir hak niteliği taşımamaktadır. Hibe alıp almayacağınız veya hibenizin tutarı Avrupa Komisyonu ile imzalanacak anlaşma ve akabinde üniversitenize tahsis edilecek hibe tahsis süreçleri sonuçlandığında kesinleşecek olup, söz konusu anlaşma süreçlerinde yaşanacak gecikmelerden veya aksaklıklardan kaynaklanabilecek maddi veya manevi kayıplardan Akdeniz Üniversitesi ve/veya Türkiye Ulusal Ajansı sorumlu tutulamaz.”

Bilgilerinize sunarız,

Eklenme tarihi: 10.04.2023 17:20:33