2020 Proje Dönemi Erasmus+ KA107 Proje Başvuru Sonuçları Hakkında

Akdeniz Üniversitesi’nin Değerli Mensupları,

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından “2020 yılı Erasmus+ Ana Eylem 1:Bireylerin Öğrenme Hareketliliği-Program Ülkeleri ile Ortak Ülkeler arasında Yükseköğretim Öğrenci ve Personel Hareketliliği” faaliyetleri kapsamında Üniversitemiz adına başvurulan proje kapsamında AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türkiye Ulusal Ajansı) tarafından Arnavutluk, Karadağ, Azerbaycan, Cezayir, Moldova ve Ukrayna ile hareketlilik projeleri başvurumuz kabul edilmiştir. Önümüzdeki günlerde projeler ile ilgili detaylı bilgi koordinatörlüğümüz tarafından sizlerle paylaşılacaktır.

Ortak Ülkeler ile  ilişkin bilgilendirme ofisimizin web sayfasındaki http://uio.akdeniz.edu.tr/erasmus-programi/ka107-projeleri/  linkinde bulunmaktadır.

Saygılarımızla,

Eklenme tarihi: 4.03.2024 16:27:10