2020 Dönemi Erasmus+ KA107 Personel Ders Verme Hareketliliği Başvuru Sonuçları: CEZAYİR

Akdeniz Üniversitesi’nin Değerli Mensupları,

Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği başvuruları 01 Ekim 2021 – 15 Ekim 2021 tarihleri arasında alınmış olup başvurular ilanımızda açıklanan kriterlere göre değerlendirilmiştir.

Erasmus+ KA107  Personel Ders Verme Başvuru Sonuçları

Feragat ve itiraz süresi: 7 Aralık 2021

Hibe ve Ödemeler

Bireysel destek 180 € (günlük)
Seyahat Hibesi 360 € (gidiş-dönüş uçak bileti için toplam ödenecek tutar)

Erasmus+ hibesinin %75’i gitmeden önce, kalan %25’si ise döndükten ve işlemler tamamlandıktan sonra hareketlilikten faydalanacak personel ile imzalanmış olan sözleşmede faydalanıcının belirttiği Euro hesabına yatırılır.

Programdan hibesiz de yararlanılmaktadır. Hibesiz yararlanmak isteyen personelin de başvuru sürecine girmesi gerekmektedir.

Hareketlilik Süreci

Hareketlilik Süresi 5 iş günü + 2 yol günü (Toplam 7 günlük hibe verilecektir)
Ders verme faaliyeti 8 ders saati
Hareketlilik Öncesi Yapılması Gerekenler
Yönetim Kurulu Kararı Birim tarafından görevlendirilme yapılması gerekmektedir.
Hibe Sözleşmesinin İmzalanması Hibe Sözleşmesi Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından hazırlanır, yararlanıcı ve Erasmus+ Kurum Koordinatörü tarafından imzalanır.
Hareketlilik Sonrası Yapılması Gerekenler
Personel ders verme hareketliliği sonrası sözleşmesinin hazırlanıp taraflarca imzalanması http://uio.akdeniz.edu.tr/erasmus-programi/erasmus-giden-personel-ders-verme-ve-egitim-alma/
Katılım sertifikası Ders verilen üniversiteden alınacaktır.
Nihai Rapor: Hareketlilik Aracı kullanılarak ders verme hareketliliğinden faydalanan personelin çevirim içi AB anketini (EU Survey) doldurması gerekmektedir.

Tarafınıza e-posta olarak gönderilecektir.

İletişim:
 erasmuska107@akdeniz.edu.tr