“Erasmus Mundus Ortak Yüksek Lisans Dereceleri (EMJM/EMDM) Projeleri Webinarı” Video ve Sunumları

Üniversitemizin Değerli Mensupları,

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi koordinasyonunda, 5 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilen “Erasmus Mundus Ortak Yüksek Lisans Dereceleri (EMJM/EMDM) Projeleri Webinarı” videosu için tıklayınız.

Doç. Dr. Rabia Vezne (Erasmus KA107 ve KA171 Projeleri Koordinatörü) tarafından yapılan “Erasmus Mundus Projeleri Başvuru Süreci Hakkında Bilgilendirme” Sunumu için tıklayınız.

Prof.Dr. Ertuğrul Bilgili (Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi) tarafından yapılan “Mediterranean Forestry and Natural Resources Management (MEDfOR) Projesi  Tecrübe Paylaşımı” sunumu için tıklayınız.

Eklenme tarihi: 1.11.2022 09:00:33
Son güncelleme: 2.11.2022 14:21:26