A.Ü. Uluslararası İlişkiler Ofisi

Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2020 Dönemi Erasmus+ KA107 Personel Ders Verme/Eğitim Alma Başvuru Sonuçları

Akdeniz Üniversitesi’nin Değerli Mensupları,

Erasmus+ Personel Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği başvuruları 28 Haziran – 12 Temmuz 2021 tarihleri arasında alınmış olup başvurular ilanımızda açıklanan kriterlere göre değerlendirilmiştir.

Erasmus+ KA107  Personel Ders Verme Başvuru Sonuçları

Erasmus+ KA107  Personel Eğitim Alma Sonuçları

Hibe ve Ödemeler

• Günlük Hibe ve Seyahat Hibe miktarları için tıklayınız
  • Erasmus+ hibesinin %75’i gitmeden önce, kalan %25’si ise döndükten ve işlemler tamamlandıktan sonra hareketlilikten faydalanacak personel ile imzalanmış olan sözleşmede faydalanıcının belirttiği Euro hesabına yatırılır.
  • Programdan hibesiz de yararlanılmaktadır. Hibesiz yararlanmak isteyen personelin de başvuru sürecine girmesi gerekmektedir.

Hareketlilik Süreci

Hareketlilik Süresi 5 iş günü + 2 yol günü (Toplam 7 günlük hibe verilecektir)
Ders verme faaliyeti 8 ders saati
Hareketlilik Öncesi Yapılması Gerekenler
Yönetim Kurulu Kararı Birim tarafından görevlendirilme yapılması gerekmektedir.
Hibe Sözleşmesinin İmzalanması Hibe Sözleşmesi Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından hazırlanır, yararlanıcı ve Erasmus+ Kurum Koordinatörü tarafından imzalanır.
Hareketlilik Sonrası Yapılması Gerekenler
Personel ders verme hareketliliği sonrası sözleşmesinin hazırlanıp taraflarca imzalanması http://uio.akdeniz.edu.tr/erasmus-programi/erasmus-giden-personel-ders-verme-ve-egitim-alma/
Katılım sertifikası Ders verilen üniversiteden alınacaktır.
Nihai Rapor: Hareketlilik Aracı kullanılarak ders verme hareketliliğinden faydalanan personelin çevirim içi AB anketini (EU Survey) doldurması gerekmektedir. Tarafınıza e-posta olarak gönderilecektir.

İletişim:
 erasmuska107@akdeniz.edu.tr